Ευμορφοπούλου: «Υπάρχουν πάρα πολύ καλές παίκτριες»

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Συνεντεύξεις
09 Ιουνίου 2017

Μια από τις σημαντικότερες αθλήτριες στην περσινή πορεία των Εσπερίδων Καλλιθέας που κατάφεραν να πάρουν την άνοδο για την Α1, ήταν η Σίσσυ Ευμορφοπούλου.

Έχοντας πολυετή παρουσία και πολύ καλές χρονιές στις ομάδες που αγωνίζεται η 30χρονη αθλήτρια που αύριο (10/06) θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τον προπονητή των Εσπερίδων Γιώργο Ρουμπελάκη -και τους ευχόμαστε τα καλύτερα-, είναι σίγουρα μια αθλήτρια που η γνώμη της μετράει σχετικά με την κατάσταση που υπάρχει στο Ελληνικό γυναικείο μπάσκετ για το μέλλον. Το sportshero.gr, ζήτησε την γνώμη της για αυτό το θέμα.

Σίσσυ πιστεύεις ότι υπάρχουν αθλήτριες που θα μπορέσουν στο μέλλον να ξεχωρίσουν και να οδηγήσουν ψηλά το γυναικείο;

«Φυσικά, υπάρχουν πάρα πολύ καλές παίκτριες οι οποίες πρέπει να εκμεταλλευτούν σωστά τις καταστάσεις, να προσπαθήσουν να παίξουν, να μην σκέφτονται το οικονομικό, τουλάχιστον όταν είναι σε μικρή ηλικία. Αυτό που πρέπει να σκεφτούν είναι ότι πηγαίνοντας σε μια ομάδα πρέπει να προσπαθούν να δίνουν το 1000% και να προσπαθήσουν να αναδειχθούν, ας είναι και σε χαμηλότερη κατηγορία. Επειδή δυστυχώς είμαστε μικρός χώρος και όλα τα καλά ονόματα προσπαθούν να παίξουν στην Α1 ή να είναι στο επίκεντρο και χάνουν λίγο τον δρόμο τους, πρέπει πρώτα να προσπαθήσουν να γίνουν μπασκετικές παίκτριες και όχι απλά παίκτριες που απλά θα εμανίζονται στο γήπεδο για να φαίνονται και να προσπαθούν μόνο να είναι οι πρώτοι σκόρερ στα παιχνίδια. Πρέπει πρώτα να γίνουν αθλήτριες. Αν το καταφέρουν αυτό νομίζω ότι θα υπάρξει πολύ καλό μέλλον για το Ελληνικό γυναικείο μπάσκετ.»

 


 


Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 210 επισκέπτες και κανένα μέλος