Σοφία Γρηγορίου: «Ζήσαμε μόνο έντονες στιγμές φέτος»

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Συνεντεύξεις
11 Ιουνίου 2017

Μια από τις καλύτερες σεζόν της έζησε η Σοφία Γρηγορίου ως μέλος του Πανιωνίου στην Α1. Ήταν η 7η αθλήτρια σε αριθμό αγώνων και χρόνο συμμετοχής, 6η σε πόντους και 5η σε ριμπάουντ, ενώ έχει ήδη ανανεώσει την συνεργασία της με τον Πανιώνιο και για την νέα σεζόν, όπου περιμένει να έχει ακόμη πιο ενεργό ρόλο, ειδικά μετά την αποχώρηση της Ρίας Πατεράκη.

Το sportshero.gr, μίλησε μαζί της εφ' όλης της ύλης.

Τι συναισθήματα άφησε στον Πανιώνιο η σεζόν που τελείωσε;

«Ζήσαμε μια σεζόν μόνο με έντονες στιγμές. Δεν γίνεται με μια ομάδα σαν αυτή που είχαμε εμείς να είμαστε χαλαρές. Υποστήκαμε πολές ήττες και οι νίκες μας αν και οι περισσότερες δεν έφεραν κάποιο σημαντικό αποτέλεσμα, μας γέμιζαν με τόσο ενθουσιασμό, οπότε ήταν 8 μήνες γεμάτοι με έντονα συναισθήματα, τίποτα άλλο».

Έχοντας πετύχει τον στόχο της παραμονής, στις συζητήσεις σας οι αθλήτριες τι πιστεύετε ότι θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό;

«Πάρα πολλά είναι τα «θα» που έχουμε πει. Έχουμε συζητήσει ακόμη και για μικρές στιγμές σε παιχνίδια που θα μπορούσαμε να έχουμε γλιτώσει ήττες, αλλά το γεγονός ότι πλέον έχουμε μια χρονιά στην πλάτη μας στην Α1, θα μας ανεβάσει σίγουρα ένα επίπεδο του χρόνου και περιμένουμε να δούμε πως θα βγει.»

Τι αίσθηση σου άφησε η φετινή Α1;

«Θα ξεκινήσω πρώτα από το αρνητικό για την ομάδα μας. Ήταν το ότι κινδυνεύσαμε πάρα πολλές φορές, υπήρχε μια περίοδος που δεν βλέπαμε βελτίωση και φοβηθήκαμε ότι όλη η χρονιά έχει πάρει την κατιούσα και δεν θα μπορέσουμε να την σώσουμε. Όλο αυτό κράτησε πολύ, οπότε ήταν ένα μόνιμο άσχημο συναίσθημα. Το θετικό της φετινής σεζόν ήταν η συμμετοχή τριών ξένων. Το πρωτάθλημα ανέβηκε δυο επίπεδα παραπάνω με την είσοδο της τρίτης ξένης και ήταν πολύ ενδιαφέρον το ότι κάποιες ομάδες είχαν δυο ξένες και άλλες τρεις και χρειαζόταν ειδική διαχείριση αυτής της κατάστασης.»

 


 


Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 211 επισκέπτες και κανένα μέλος