Θεοδωρομανωλάκη: «Mε το Αρκάδι η καλύτερη στιγμή μου»

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Συνεντεύξεις
18 Ιουνίου 2017

Η Δέσποινα Θεοδωρομανωλάκη ήταν ένα από τα σημαντικότερα φετινά «γρανάζια» του Πανιωνίου στην παρουσία του στην Α1. Μια αθλήτρια που είναι πάντα με το χαμόγελο και δίνει τον καλύτερο εαυτό της για την ομάδα, δεν θα μπορούσε να μας ... ξεφύγει. Μίλησε στο sportshero.gr, για την σεζόν που τελείωσε αλλά και για τον εαυτό της. 

«Ο Πανιώνιος είχε στόχο να παραμείνει στην Α1. Αυτό το καταφέραμε έστω και αν χρειάστηκε να φτάσουμε μέχρι το τελευταίαο παιχνίδι των play out. Αυτό ψυχολογικά και πνευματικά ήταν δύσκολο να το αντιμετωπίσουμε, γιατί το να περιμένεις την τελευταία στιγμή να καταφέρεις κάτι τέοιο δεν είναι και ότι καλύτερο, αλλά αφού το καταφέραμε θεωρώ ότι η χρονιά κρίνεται επιτυχημένη. Η φετινή Α1 ήταν πολύ ανταγωνιστική και δύσκολη, καθώς εκτός του Ολυμπιακού όλες οι άλλες ομάδες ήμασταν πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα και κάθε παιχνίδι ήταν αμφίρροπο. Η κάθε ομάδα μπορούσε να νικήσει την άλλη και αυτό ήταν πολύ καλό για τον ανταγωνισμό. Στην σειρά των αγώνων μας με τον Άρη για την παραμονή, ζήσαμε πολύ έντονες μέρες. Υπήρχε πολύ μεγάλη αγωνία και το ότι είχαμε το πλεονέκτημα της έδρας ήταν μεν θετικό, αλλά μας γέμιζε με περισσότερο άγχος. Κανείς δεν θέλει να χάνει μέσα στο σπίτι του και κάνεις ότι μπορείς για να το αποφύγεις αυτό. Στην Θεσσαλονίκη, πέρα από τους διαιτητές, κάναμε και πολλά δικά μας λάθη και όταν μπήκαμε στο γήπεδο στην Νέα Σμύρνη για το τελευταίο ματς, κάναμε αυτό που έπρεπε και παραμείναμε στην κατηγορία.»

Ποια ήταν η προσωπική σου σημαντική στιγμή μέχρι τώρα στην καριέρα σου;

«Όταν έπαιζα στο Ρέθυμνο και πήραμε το 2010 το πρωτάθλημα με το Αρκάδι, -ήταν κάτι που το κυνηγούσαμε κάθε χρόνο αλλά δεν το καταφέρναμε-, ήταν κάτι που θα το θυμάμαι για πάντα, καθώς εκείνη η χρονιά ήταν πολύ έντονη. Μπορώ να θυμηθώ κι άλλες καλές στιγμές, όπως αυτή την χρονιά με τον Πανιώνιο, την πρόκριση στο Κύπελλο με την νίκη μας επί του Άρη στην Θεσσαλονίκη γιατί αυτό ήταν πολύ σημαντικό και για την ομάδα και βέβαια την παραμονή μας.»

 

 


 


Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 210 επισκέπτες και κανένα μέλος