“Τρέχοντας στην Καλλιθέα «Kallithea Run 2013»”

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Στίβος
22 Απριλίου 2013
 “Τρέχοντας στην Καλλιθέα «Kallithea Run 2013»”

Ο Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» του Δήμου Καλλιθέας, σε συνεργασία με τον Φιλαθλητικό Σύλλογο Καλλιθέας, και με την αιγίδα της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Πειραιά, θα διοργανώσουν την Κυριακή 28 Απριλίου 2013 τον 2ο Αγώνα σε Δημόσιο Δρόμο με τον τίτλο,"Τρέχοντας στην Καλλιθέα «Kallithea Run”. Στα πλαίσια διεξαγωγής του παραπάνω δρομικού αθλητικού γεγονότος, το οποίο θα λάβει χώρα επί και κατά μήκος της Ελευθερίου Βενιζέλου (Θησέως), με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την πλατεία Δαβάκη, στην οποία θα υπάρχουν και όλες οι υποστηρικτικές λειτουργίες της διοργάνωσης.

Θα διεξαχθούν οι Αγώνες Δρόμων:

  • 10 Χλμ.
  • Σκυταλοδρομία 4x2,5 Χλμ.
  • Χλμ.
  • Κοινωνικός Αγώνας Δρόμου 2,5Χλμ. καθώς και αγώνας για μαθητές Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων.

Πρόθεση των διοργανωτών είναι να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή Μαθητών, Δημοτών της Καλλιθέας αλλά και δρομέων από όμορους Δήμους.

Η ώρα εκκίνησης των αγώνων προγραμματίζεται για τις 09:30 στις 28/04/13. Η Ο.Ε. της διοργάνωσης, Τρέχοντας στην Καλλιθέα «Kallithea Run”, θέλοντας να συμβάλλει στην ανοδική πορεία και την περαιτέρω ανάπτυξη του δρομικού κινήματος στην Ελλάδα, να προσφέρει αυτήν την εναλλακτική μορφή άθλησης στους Δημότες αλλά και σε όλους τους δρομείς προχώρησε στην πρόσκληση συμμετοχής στον Αγώνα, προσδοκώντας στην ενεργή συμμετοχή των πολιτών, ώστε η δεύτερη διοργάνωση να στεφθεί από μαζική συμμετοχή και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ώστε να καθιερωθεί στην Αττική σαν μια σημαντική και κατ έτος επαναλαμβανόμενη διοργάνωση που εκτός των άλλων θα συμβάλει στην ενημέρωση όλων για τον μεγάλο στόχο της δημιουργίας, για την άθληση και την Αναψυχή του Μητροπολιτικού Πάρκου Καλλιθέας στην Παραλιακή ζώνη της Καλλιθέας.

Get Adobe Flash player

Facebook

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Intersport

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 96 επισκέπτες και κανένα μέλος