Ο Πανιώνιος ΓΣΣ έκοψε την πίτα του στην Εστία Νέας Σμύρνης

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Διάφορα
09 Φεβρουαρίου 2017
Ο Πανιώνιος ΓΣΣ έκοψε την πίτα του στην Εστία Νέας Σμύρνης

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στο μέγαρο της Εστίας Νέας Σμύρνης , μετά από διακοπή πολλών ετών , η ετήσια κοπή της Πίτας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γυμναστικού Συλλόγου Σμύρνης .

Στην πίτα βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ Γ.Σ.Σ. :

1.Ο πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Κωνσταντίνος ΤΣΑΚΙΡΗΣ
Την απονομή πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Κος Αριστόβουλος ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ

Λόγω αδυναμίας να παρευρεθεί για λόγους υγείας ο πρώην Πρόεδρος του Ερασιτέχνη και της Π.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Κωνσταντίνος ΤΣΑΚΙΡΗΣ έστειλε την παρακάτω επιστολή στην γιορτή του Συλλόγου

"Κύριε Δήμαρχε

Αγαπητέ Πρόεδρε

Αξιότιμα μέλη του Δ.Σ.

Φίλοι του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ

Ο «συνάδερφος» πρώην Πρόεδρος Γιώργος ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΚΗΣ μου συνέστησε να αποφύγω την σημερινή εκδήλωση , λόγω συμπιεστικού κατάγματος στον αριστερό μου χόνδρο , που απαιτεί σχεδόν πλήρη ακινησία.

Λυπάμαι πολύ που δεν μπορώ να παρευρεθώ απόψε από την στιγμή που αποφασίσατε να με τιμήσετε , καθώς και επειδή το είχα υποσχεθεί προσωπικά στην Τούλα.

Μου προκάλεσε πολύ ευχάριστη έκπληξη που ο Ερασιτέχνης με θυμήθηκε. Πάντα θεωρούσα ( και το έχω δηλώσει κατ΄ επανάληψη ) ότι η μεγαλύτερη δυνατή τιμή είναι η ενασχόληση με τα κοινά του Ερασιτέχνη και όχι της ΠΑΕ. Παρά τα όσα σωστά είπα και εξακολουθώ να πιστεύω , συλλαμβάνω τώρα τον εαυτό μου να έχω ανατρέξει ελάχιστες φορές στις ωραίες στιγμές που έζησα με τον Ερασιτέχνη και η αλήθεια είναι ότι οι πρόσφατες διανοητικές αναζητήσεις μου, (στο σκληρό δίσκο του μυαλού μου) γέρνουν πολύ περισσότερο προς τα «ποδοσφαιρικά» μου χρόνια. Άρα ενώ εγώ κατά κάποιο τρόπο ξέχασα , εσείς δεν ξεχάσατε. Ευχαριστώ λοιπόν , εκτός από την τιμή και για το φρεσκάρισμα πολλών ευχάριστων στιγμών.

Τώρα που το σκέφτομαι και με την κατόπιν εορτής σοφία που με διέπει σαν ΠΑΝΙΩΝΙΟ, θα έπρεπε να καθόμουν μόνο στον Ερασιτέχνη και να μην αναλάμβανα ποτέ την ιδιοκτησία της ΠΑΕ . Πολύ πιθανόν σε τέτοιο σενάριο να μην είχα «καεί» και να είχα ακόμα δυνάμεις να βοηθάω τον Σύλλογο ουσιωδώς μέχρι και σήμερα.

Σας ευχαριστώ και πάλι , να είστε καλά , καλή συνέχεια στην προσπάθειά σας

Κωνσταντίνος Τσακίρης"

2.Ο πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Ιορδάνης ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ
Την απονομή πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Κος Δημήτρης ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

3.Ο ιστορικός του Συλλόγου Κος Πέτρος ΛΙΝΑΡΔΟΣ
Την απονομή πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος ΤΖΟΥΛΑΚΗΣ

4.Ο παλιός Διοικητικός Παράγοντας Δημήτρης ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
Την απονομή πραγματοποίησε ο Ειδικός Γραμματέας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Κος Πρόδρομος ΤΣΑΜΗΣ

5.Ο παλιός Διοικητικός Παράγοντας και Αντώνης ΦΕΤΟΚΑΚΗΣ
Την απονομή πραγματοποίησε ο Β΄ Αντιπρόεδρος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Κος Τάκης ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ

Καθώς και διακριθέντες αθλητές σε ατομικά και ομαδικά αγωνίσματα του Συλλόγου με την παρακάτω σειρά :

1.Από το Τμήμα Στίβου :

Η Δήμητρα Εμμανουήλ πρωταθλήτρια και κάτοχος πολλών παλαιών πανελληνίων ρεκόρ , ο Παναγιώτης Μαντής (1ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών στο 10αθλο) , η Νίκη Ναξάκη (1η στη σφυροβολία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων) , η Χριστίνα Κωστή (1η στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριπλούν), η Παναγιώτα Βενιέρη (3η Βαλκανιονίκης στα 60 μέτρα κλειστού στίβου) , η Εύα Κοτσαχείλη (3η στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκορασίδων στο άλμα επί κοντό) , η Ισαβέλλα Κοτσαχείλη (2η στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίσων στα 5 χιλιόμετρα , η Βίκυ Καλογεροπούλου (2η στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στα 1.500 μέτρα και η Δέσποινα Λιαροκάπη – Ζήνα Παπανδρέου – Στέλλα Μιχαηλίδου και Παναγιώτα Βενιέρη (3η στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων γυναικών στην σκυταλοδρομία 4 Χ 100).

Την απονομή πραγματοποίησε ο Α΄ Αντιπρόεδρος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Κος Χρήστος ΔΑΡΑΣ

2.Από το Τμήμα Ενόργανης Γυμναστικής :

Οι παγκορασίδες Χριστίνα Βασιλοπούλου , Αλίκη Μπρεγιάννη , Κωνσταντίνα Θεοδωροπούλου και Αικατερίνη Θεοδώρου για την 3η θέση στο ομαδικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος . Η Αμαλία Κοκορέτση (3η θέση στο σύνθετο ατομικό , 1η θέση στο Έδαφος , 2η θέση στο Άλμα και στο Δίζυγο) η Θεοδώρα Παπαδοπούλου (3η θέση στο σύνθετο ατομικό , 2η θέση στο Άλμα και 3η θέση στο Δίζυγο και στο Έδαφος) και η Νεάνιδα αθλήτρια της Εθνικής Ελλάδος Μάγια Εβελίνα που κατέκτησε την 2η θέση στο σύνθετο ατομικό , 1η θέση στο Δίζυγο, 2η θέση στο Άλμα και 3η θέση στο Έδαφος και την Δοκό.

Την απονομή πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμύρνης Κος Γιάννης ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ

3.Από το Τμήμα Τζούντο :

Η Δανάη Εξηνταβελώνη (1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών και 3η στων Γυναικών στην κατηγορία των 48 κιλών) , η Μυρτώ Κατσούλη (2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων στην κατηγορία των 57 κιλών) , ο Νικηφόρος Κοντοκώστας (1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων στην κατηγορία των 42 κιλών) ο Λουκής Στελλάκης (2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων στην κατηγορία των 66 κιλών), ο Παναγιώτης Καστρινέλης (2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων στην κατηγορία των 55 κιλών), η Μαρηλία Αλάτζα (1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων στην κατηγορία των 69 κιλών) και η Ελευθερία Σαρσαρούδη (2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων στην κατηγορία των 57 κιλών)

Την απονομή πραγματοποίησε ο Γενικός Αρχηγός του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Δημήτρης ΧΑΝΙΩΤΑΚΗΣ

4.Από το Τμήμα Βόλεϊ Γυναικών :

Τιμήθηκε η αθλήτρια Ευφροσύνη Μπακοδήμου για την συμμετοχή της στην Εθνική Ομάδα Κορασίδων και την συμβολή της στην πρόκριση της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Την απονομή πραγματοποίησε ο Έφορος Οικονομικής Διαχείρισης Κος Κωνσταντίνος ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

5.Από το Τμήμα Κολύμβησης :

Τιμήθηκαν οι αθλήτριες Αγγελική ΒΕΝΙΕΡΗ (3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων στα 200 μέτρα μικτής ατομικής) και η Μαριαλένα ΛΕΟΝΤΣΙΝΗ (2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκορασίδων στα 50 μέτρα Πρόσθιο)

Την απονομή πραγματοποίησε ο Έφορος Έργων και Γηπέδου Κος Κωνσταντίνος ΚΑΝΤΑΡΤΖΟΓΛΟΥ

6.Από το Σκάκι :

Τιμήθηκε η 10άχρονη αθλήτρια Μαρία ΚΡΑΤΗΜΕΝΟΥ για την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων κάτω των 10 ετών και την συμμετοχή της σε αγώνα simultane εναντίον του πρώην Παγκόσμιου Πρωταθλητή Κασπάρωφ

Την απονομή πραγματοποίησε το μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Κος Παναγιώτης ΤΣΙΑΠΗΣ

7.Από το Τμήμα Μπάσκετ Γυναικών :

Τιμήθηκε η ομάδα 2015-16 για την άνοδό της στην Α1 Εθνική κατηγορία . Την ομάδα αποτελούσαν οι αθλήτριες :

Μαρία ΛΟΞΑ, Χριστίνα ΜΠΑΜΠΗ , Αλεξία ΜΠΟΤΣΑΡΗ , Πωλίνα ΣΤΑΜΠΟΥΡΛΟΥ, Δέσποινα ΘΕΟΔΩΡΟΜΑΝΩΛΑΚΗ , Τζούλι ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ , Σοφία ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ , Έλλη ΤΣΙΚΑ , Μαρία ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ , Κέλλυ ΜΑΧΛΑ , Τίνα ΠΟΥΛΟΥ , Αθηνά ΜΥΡΣΗ και Κωνσταντίνα ΔΑΣΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ , με προπονητές τον Άγγελο ΤΣΙΚΛΗΡΑ και τον Άγγελο ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗ

Την απονομή πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Κ.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Κος Ίωνας ΒΑΡΟΥΞΑΚΗΣ

8.Από τις Υποδομές Μπάσκετ το Τμήμα Παίδων :

Τιμήθηκε η ομάδα Παίδων 2015-16 για την κατάκτηση της τρίτης θέσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος . Την ομάδα αποτελούσαν οι :

Ιάσωνας ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ , Ιωσήφ ΚΟΠΑΚΑΚΗΣ, Ανδρέας ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ , Μιχάλης ΑΡΜΑΟΣ , Γιώργος ΜΟΣΟΡΑΣ, Μανώλης ΜΑΚΑΡΙΑΔΗΣ, Άγγελος ΣΚΟΡΔΟΣ, Αλέξανδρος ΚΟΛΟΒΕΡΟΣ, Ιωσήφ ΚΟΛΟΒΕΡΟΣ, Χάρης ΛΟΥΤΡΙΩΤΗΣ, Φίλιππος ΚΟΚΟΤΣΑΚΗΣ, Σέργιος ΤΣΙΜΠΟΥΚΗΣ, Ηλίας ΜΩΡΑΪΤΗΣ και Θεόφιλος ΓΑΛΑΝΗΣ . Προπονητής της ομάδας ήταν ο Ίκαρος ΦΑΤΟΥΡΟΣ

Την απονομή πραγματοποίησε ο πρώην Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Γιώργος ΚΟΥΤΕΛΑΚΗΣ

9.Από το Τμήμα Πόλο Γυναικών :

Τιμήθηκε η ομάδα Μίνι Κορασίδων για την κατάκτηση της 2ης θέσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος . Την ομάδα αποτελούσαν οι αθλήτριες :

Μαρίνα ΚΑΛΠΟΥΖΟΥ , Αικατερίνη ΓΑΡΔΕΡΗ , Ελένη ΠΑΠΑΦΙΛΙΠΠΟΥ, Ανδρονίκη ΠΕΤΕΙΝΑΤΟΥ, Χριστίνα ΣΙΟΥΤΗ, Βασιλική ΨΑΡΟΜΜΑΤΗ, Ιωάννα ΖΕΡΒΟΥ, Μαριάννα ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ, Ευσταθία-Θεοδώρα ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ, Αλεξάνδρα-Γρηγορία ΑΜΑΡΓΙΑΝΟΥ, Γεωργία ΜΩΡΟΧΛΙΑΔΟΥ, Ευαγγελία ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΗ, Σοφία-Δέσποινα ΠΕΡΤΣΙΝΙΔΗ, Δανάη ΚΑΛΠΟΥΖΟΥ, Όλγα ΓΕΩΡΓΗ , Μάρω ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, Κασιάννα ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ και Ζένια ΒΑΜΒΑΚΑΡΗ . Προπονητής της ομάδας ήταν ο Στέργιος ΤΟΡΟΣΙΑΔΗΣ με βοηθό την Λούση ΜΟΒΣΕΣΙΑΝ.

Την απονομή πραγματοποίησαν η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης Κα Ιωάννα ΚΑΡΙΟΦΥΛΗ και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Βαγγέλης ΧΑΤΖΑΤΟΥΡΙΑΝ .

11.Από το Τμήμα Πόλο Ανδρών :

Τιμήθηκε η ομάδα Πόλο 2015-16 για την άνοδό της στην Α1 Εθνική κατηγορία. Την ομάδα αποτελούσαν οι αθλητές :

Νικήτας ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ, Λουκάς ΛΥΚΑΡΗΣ, Μάριος ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, Σταύρος ΜΑΝΩΛΗΣ, Ελλισαίος ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, Θωμάς ΤΣΑΚΙΡΑΚΗΣ, Στέργιος ΤΟΡΟΣΙΑΔΗΣ, Γεώργιος ΨΥΧΟΣ, Γαβριήλ ΓΑΒΑΛΑΣ, Κωνσταντίνος ΒΥΘΟΥΛΚΑΣ, Γεώργιος ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ, Ιωάννης ΑΓΚΟΡΤΣΑΣ, Ευστράτιος ΔΟΥΚΑΣ, Νικόλαος ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, Αναστάσιος ΠΗΤΟΥΛΗΣ, Κωνσταντίνος ΚΟΥΛΑΞΙΔΗΣ, Νικόλαος ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ και Γεώργιος ΜΑΡΓΟΥΝΑΚΗΣ . Προπονητής της ομάδας ήταν ο Κώστας ΔΗΜΟΥ με βοηθό τον Πέτρο ΔΕΒΕΡΙΚΟ.

Την απονομή πραγματοποίησε το Μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Κος Ηλίας ΜΠΟΥΖΑΛΑΣ

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την θεατρική ομάδα του Προτύπου Λυκείου της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης , που παρουσίασε μια πανέμορφη παράσταση με την διαδρομή της δημιουργίας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ στην Σμύρνη ( ΟΡΦΕΑΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ) .

Την θεατρική ομάδα αποτελούσαν οι μαθητές : Νίκος ΓΟΥΡΓΟΥΛΈΤΗΣ , Γιώργος ΣΟΥΛΑΝΤΊΚΑΣ, Κώστας ΤΣΙΤΣΙΛΙΏΝΗΣ, Μαρία ΦΕΛΙΜΈΓΚΑ , Φώτης ΈΞΑΡΧΟΣ, Άγγελος ΜΑΓΝΉΣΑΛΗΣ, και Έκτορας ΛΑΜΠΊΡΗΣ .

Το σενάριο , την επιμέλεια και τον συντονισμό την είχε η θεατρολόγος – φιλόλογος της Ευαγγελική Σχολής Σμύρνης Κα Καλυψώ ΛΆΖΟΥ .

Τους ευχαριστούμε θερμότατα για την καταπληκτική παράσταση που μας παρουσίασαν !!!!

Στην αρχή της εκδήλωσης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Αχιλλέα ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑ , της Γραμματέως του Συλλόγου Ελένης ΠΑΥΛΑΚΟΥ , του τέως Προέδρου Κωνσταντίνου ΤΣΟΛΑΚΑΚΗ, του παλιού διεθνή καλαθοσφαιριστή μας και προπονητή της Εθνικής ομάδας Μάκη ΔΕΝΔΡΙΝΟΥ και του νεαρού τερματοφύλακα πολίστα μας Βασίλη ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους , ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος ΤΖΟΥΛΑΚΗΣ , ο πρώην Δήμαρχος Γιώργος ΚΟΥΤΕΛΑΚΗΣ , ο Πρόεδρος της ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμύρνης Κος Γιάννης ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ , οι Αντιδήμαρχοι Ιωάννα ΚΑΡΙΟΦΥΛΗ , Στάθης ΚΟΥΠΑΣ, Γιάννης ΔΗΜΑΚΗΣ, Κλαίρη ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ, Πολύδωρας ΣΥΡΙΓΟΣ, Βαγγέλης ΧΑΤΖΑΤΟΥΡΙΑΝ, Νότης ΓΙΑΤΖΙΔΗΣ και Γιώργος ΚΡΙΚΡΗΣ , οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νόρα ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ , Δημήτρης ΠΑΝΤΑΖΗΣ, Μανώλης ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ, Αλέξανδρος ΖΑΒΟΣ, Αικατερίνη ΚΟΥΤΕΤΕ και Θεόφιλος ΚΑΤΑΛΕΙΦΟΣ , από την ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ οι κ.κ. Χρήστος ΔΑΡΑΣ , Νίκος ΜΙΓΟΠΟΥΛΟΣ και  Κυριάκος ΣΚΟΥΡΑΣ, ο Πρόεδρος του Μίλωνα Μιχάλης ΣΑΚΕΛΑΡΙΔΗΣ , η εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ Κα Αριστέα ΛΑΜΕΡΑ , το Δ.Σ. των Παλαιμάχων του Ποδοσφαίρου , αντιπροσωπεία του Συνδέσμου των Πανθήρων και αντιπροσωπίες της ομάδας Μπάσκετ και ποδοσφαίρου.

 

 
WebTV

 

ΑΤΟΜΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ασημένιο μετάλλιο για τον Ουίλιαμ Μπάλντουιν!

Ασημένιο μετάλλιο για τον Ουίλιαμ Μπάλντουιν!

Το πρώτο της μετάλλιο στο Ευ...

Έξι προκρίσεις σε τελικούς την πρεμιέρα

Έξι προκρίσεις σε τελικούς την πρεμιέρα

Με έξι προκρίσεις σε τελικού...

Η ομάδα για το Ευρωπαϊκό Κ23 στο Μπίντγκοζ

Η ομάδα για το Ευρωπαϊκό Κ23 στο Μπίντγκοζ

Δεκαπέντε αθλητές και αθλήτ...

Νέος θρίαμβος του Τσορτανίδη στην Ιταλία

Νέος θρίαμβος του Τσορτανίδη στην Ιταλία

Εντυπωσιακός ήταν ο Λεωνίδας...

Εννέα μετάλλια στο Βαλκανικό του Ζάγκρεμπ

Εννέα μετάλλια στο Βαλκανικό του Ζάγκρεμπ

Με εννέα μετάλλια στις αποσκ...

Στη 2η φάση του Wimbledon η Σάκκαρη!

Στη 2η φάση του Wimbledon η Σάκκαρη!

Με το… δεξί ξεκίνησε τις υπο...

35 αθλητές, 23 μετάλλια στο Πιτέστι!

35 αθλητές, 23 μετάλλια στο Πιτέστι!

H εθνική ομάδα Εφήβων- Νεαν...

Ξανά πρωταθλητής ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης

Ξανά πρωταθλητής ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης

Ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης διατήρησε...

Τέταρτος με τρομερό ρεκόρ ο Παπαστάμος

Τέταρτος με τρομερό ρεκόρ ο Παπαστάμος

Με ένα πολύ μεγάλο Πανελλήνι...

Πέρασε πρώτος ο Μάρκεθ, έλαμψε ο Φόλγκερ

Πέρασε πρώτος ο Μάρκεθ, έλαμψε ο Φόλγκερ

Τη δεύτερη φετινή του νίκη π...

Νικητής ο Τιερί Νουβίλ στην Πολωνία

Νικητής ο Τιερί Νουβίλ στην Πολωνία

Τρίτη φετινή νίκη για τον Τι...

Δέκα μετάλλια την πρώτη μέρα στο Πιτέστι

Δέκα μετάλλια την πρώτη μέρα στο Πιτέστι

Δέκα μετάλλια κατέκτησαν οι...

Μεγάλη συμμετοχή στην σχολή προπονητών

Μεγάλη συμμετοχή στην σχολή προπονητών

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ξεκί...

Ρεκόρ και όριο για την Βασιλείου στα Τοφάλεια

Ρεκόρ και όριο για την Βασιλείου στα Τοφάλεια

Η τρίτη Ελληνίδα όλων των επ...

Ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης το χρυσό στο Κόμπο

Ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης το χρυσό στο Κόμπο

Με το μεγάλο φαβορί, τον ΑΝΟ...

Στην 6η θέση Μόλβαλης - Τσιρίκος

Στην 6η θέση Μόλβαλης - Τσιρίκος

Την 6η θέση στις Συγχρονισμέ...

Τρίτος στην Γαλλία ο Απόστολος Χρήστου

Τρίτος στην Γαλλία ο Απόστολος Χρήστου

Ο Έλληνας πρωταθλητής πήρε τ...ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Το μεταγραφικό... παζάρι στην Α1 για το 2017-18

Το μεταγραφικό... παζάρι στην Α1 για το 2017-18

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται ...

Μάλαμα διετίας σε γυναίκες και ακαδημίες

Μάλαμα διετίας σε γυναίκες και ακαδημίες

Η Διοίκηση του ΚΑΟ Μελισσίων...

Ανανέωσε με Κόνιαλη ο Αθηναϊκός

Ανανέωσε με Κόνιαλη ο Αθηναϊκός

Η Σταύρια Κόνιαλη θα συνεχίσ...

Πρώτη νίκη για τους παμπαίδες στο Ικόνιο

Πρώτη νίκη για τους παμπαίδες στο Ικόνιο

«Έσπασε» το ρόδι η Εθνική πα...

Επέστρεψε στον Εθνικό ο Καρούντζος

Επέστρεψε στον Εθνικό ο Καρούντζος

Ο έμπειρος περιφερειακός πολ...

Πήρε και Μαγιντόμπε η Ένωση Ιλίου

Πήρε και Μαγιντόμπε η Ένωση Ιλίου

Συνέχισε τις μεταγραφικές κι...

Οι Νεάνιδες γιατί δεν έχουν προβολή;

Οι Νεάνιδες γιατί δεν έχουν προβολή;

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα νεα...

Με το δεξί ξεκίνησε και ο Πρωτέας

Με το δεξί ξεκίνησε και ο Πρωτέας

Ο Πρωτέας Βούλας επικράτησ...

Άνετη επικράτηση του Παναθηναϊκού

Άνετη επικράτηση του Παναθηναϊκού

Εντυπωσιακός ο Παναθηναϊκό...

«Χώρισαν» Νίκη Λευκάδας και Χαιριστανίδου

«Χώρισαν» Νίκη Λευκάδας και Χαιριστανίδου

Η ανακοίνωση των νησιωτών: ...

Ξεκίνημα με το δεξί για τον Άρη στην Κοζάνη

Ξεκίνημα με το δεξί για τον Άρη στην Κοζάνη

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρ...

Ήττα στην πρεμιέρα οι παμπαίδες

Ήττα στην πρεμιέρα οι παμπαίδες

Πρεμιέρα με το… αριστερό για...

Οι κλήσεις της Εθνικής νεανίδων ενόψη Σοπρόν

Οι κλήσεις της Εθνικής νεανίδων ενόψη Σοπρόν

Η ομοσπονδιακή τεχνικός Ελέν...

Στον Πανιώνιο η Κατερίνα Σπαθάρου

Στον Πανιώνιο η Κατερίνα Σπαθάρου

Η ενίσχυση για την νέα σεζόν...

Και η Μαριέλλα Φασούλα στις νέες γυναίκες

Και η Μαριέλλα Φασούλα στις νέες γυναίκες

Η Εθνική Νέων Γυναικών συν...

Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Eurocup

Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Eurocup

Η κλήρωση του Eurocup γυνα...

Facebook

 
Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 328 επισκέπτες και κανένα μέλος