Επισκόπηση αθλητικών στοιχημάτων Leon Bet

Κριτική Bookmaker Leonbet από ειδικούς.

Η Leon Bet Είναι μία από τις παλαιότερες στοιχηματικές εταιρίες, η οποία δέχεται τα στοιχήματα από τους πελάτες του κόσμου από το 2007. Η πλατφόρμα καλύπτει περισσότερα παγκόσμια αθλήματα, εικονικά και esports. Εδώ μπορείτε να κάνετε καταθέσεις και αναλήψεις κερδών χωρίς καθυστέρηση και προμήθεια, η πλατφόρμα δέχεται αρκετά είδη κρυπτονομισμάτων.

Πλεονεκτήματα Μειονεκτήματα
Πολυετή εμπειρία στο online betting Λίγες επιλογές μεθόδων ανάληψης
Ευρύτερη κάλυψη αγορών
Εφαρμογή για Android συσκευές
Απεριόριστες αναλήψεις
Ιστότοπος και υποστήριξη στα Ελληνικά

 

Leon Bet: Βασικά στοιχεία

Έτος ίδρυσης 2007
Άδεια λειτουργίας Κουρασάο, 8048/JAZ2016-028
Διαθέσιμα στοιχήματα Bet games

Esports

Αθλητικά

Εικονικά

Ζωντανά

Γρήγορα στοιχήματα

Μέθοδοι πληρωμής Visa

Mastercard

Revolut

Neteller

Skrill

Crypto

Υποστήριξη πελατών  Live chat / Email
Γλώσσες Αγγλικά

Γερμανικά

Ρώσικα

Ισπανικά

Γαλλικά

Τούρκικα

Πορτογαλικά

Ελληνικά

Ελάχιστη κατάθεση  €10
Μέγιστη ανάληψη Χωρίς περιορισμό

 

Πως να εγγραφείτε στο Leon Bet;

Για αμέτρητες ευκαιρίες και απεριόριστες αναλήψεις στο Leonbet, το επόμενο βήμα θα είναι η εγγραφή στην πλατφόρμα. Μπορείτε να ανοίξετε λογαριασμό στην πλατφόρμα σχεδόν με ένα κλικ.

Διαβάστε παρακάτω πως να το κάνετε:

  1. Ανοίξτε το μενού εγγραφής στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
  2. Συμπληρώστε τα επόμενα πεδία: αριθμό τηλεφώνου, ηλ. διεύθυνση, νόμισμα και συνθηματικό σύνδεσης.
  3. Πατήστε “εγγραφή για να ολοκληρώσετε.

Ούτε 1΄δεν θα σας πήρε, σωστά;

 

Μπόνους και προσφορές

Ανασκόπηση μπόνους για Έλληνες παίκτες - LeonBet.

Το πρόγραμμα προσφορών του Leonbet περιλαμβάνει διάφορες μορφές επιβράβευσης πελατών, όπως μπόνους εγγραφής, μπόνους κατάθεσης, εβδομαδιαία επιστροφή χρημάτων και φυσικά free bet στοιχήματα.

Πιό αναλυτικά:

Μπόνους Καλωσορίσματος Κάντε την πρώτη σας κατάθεση αξίας τουλάχιστον €10 και πάρτε €20 για δωρεάν στοιχήματα. Εξαργυρώστε τα κέρδη σας αν κερδίσετε και τοποθετήστε ξανά το στοίχημα και κερδίστε και πάλι €20, μπορείτε να επαναλάβετε τη διαδικασία έως 20 φορές.
3 Δωρεάν Στοιχήματα Τοποθετήστε 4 στοιχήματα αξίας €10 και επωφεληθείτε από 3 στοιχήματα δώρο αξίας €10 το έκαστο.
Ενισχυτής Στοιχημάτων  Με ελάχιστη κατάθεση αξίας €10 λαμβάνετε 50% έως €200, κάθε βράδυ Παρασκευής έως κάθε πρωί της Δευτέρας.
Πέμπτο Στοίχημα ως Δώρο  Τοποθετήστε 4 στοιχήματα στη σειρά, και θα λάβετε πέμπτο ως δώρο από το  Leonbet greece (η προσφορά ισχύει μόνο για ορισμένες ημέρες του Δεκεμβρίου 2023)

 

VIP πρόγραμμα στο Leon Bet

Το πρόγραμμα κατάταξης των πελατών επιβραβεύει τους παίκτες για τα στοιχήματα που τοποθετούν ανεξαρτήτως αν κερδίζουν ή χάνουν. Κάθε παίκτης λαμβάνει πόντους επιβράβευσης (leons) του οποίους μπορεί να εξαργυρώσει στη συνέχεια σε μπόνους μετρητά, δωρεάν στοιχήματα και δωρεάν περιστροφές. Όσο περισσότερα στοιχήματα υποβάλλετε τόσο μεγαλύτερες θα είναι οι ανταμοιβές σας.

 

Στοίχημα στο Leon Bet

Ανασκόπηση αθλητικών στοιχημάτων - Leonbet.

Η Leonbet  προσφέρει αμέτρητες επιλογές στοιχηματισμού, εδώ μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα, εικονικά, esports, ζωντανά και παιχνίδια σε μορφή τηλεοπτικών εκπομπών όπου μπορείτε να ποντάρετε στο αποτέλεσμα περιστροφής του τροχού.

Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά ποιές επιλογές έχετε όταν μιλάμε για στοίχημα στο Leon Bet.

Εικονικά αθλήματα

Τα εικονικά αθλήματα, όπως προκύπτει και από την ονομασία αυτής της κατηγορίας στοιχημάτων, είναι τα αθλητικά γεγονότα που πραγματοποιούνται με την υποστήριξη των ΑΙ αλγορίθμων. Οι αγώνες διεξάγονται από εικονικές ομάδες ή αθλητές, όπου το αποτέλεσμα βασίζεται σε υπολογισμούς της τεχνητής νοημοσύνης.

Μερικές κατηγορίες στοιχημάτων:

  • Bundesliga;
  • Tennis Live;
  • NBA;
  • Eurocup;
  • Παγκόσμιο Κύπελλο.

 

Ζωντανό στοίχημα

Προλάβετε να τοποθετήσετε το στοιχημά σας ή περισσότερα στοιχήματα ταυτόχρονα σε αγώνες που βρίσκονται σε εξέλιξη. Επιλέξτε το άθλημα, την αγορά ή την ομάδα σας στην οποία επιθυμείτε να ποντάρετε και περιμένετε να δείτε αν οι προβλέψεις σας ήταν σωστές.

Έτσι, έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε: 

  • sports;
  • ποδόσφαιρο;
  • τένις;
  • μπάσκετε;
  • βόλεϊ;
  • μπάντμιντον.

Μεταξύ των αγορών Ελλάδας, Ευρώπης, Ασίας, Βόρειας και Λατινικής Αμερικής.

 

Esports

Η πλατφόρμα του Λέοντος διαθέτει μία ειδική ενότητα για στοιχήματα σε βίντεο παιχνίδια. Μπορείτε να παρακολουθείτε πότε είναι ο πλησιέστερος γεγονός, ποιές ομάδες παίζουν και σε ποιά παιχνίδια γίνονται δεκτά τα στοιχήματα. Έτσι, μπορείτε να ποντάρετε σε αγώνες, Dota 2, Age of Empires IV, Call of Duty, Cross Fire κ.α.

 

Έκδοση για κινητά

Για τους παίκτες που προτιμούν mobile gambling ή απλά δεν θέλουν να χάσουν κάποιο σημαντικό γεγονός για να ποντάρουν, μπορούν να χρησιμοποιήσουν την έκδοση για κινητά του ιστότοπου Leon Bet.

Υπάρχουν δύο τρόποι πως μπορείτε να συνδεθείτε στο bookmaker σας από το κινητό ή το τάμπλετ σας: μέσω εφαρμογής ή μέσω προγράμματος αναζήτησης (browser). Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από το κατάστημα Google Play, στην περίπτωση αν το κινητό ή το τάμπλετ σας λειτουργεί βάσει της πλατφόρμας Android. Ολοκληρώστε την εγκατάσταση, ανοίξτε την εφαρμογή και εισάγετε τα στοιχεία του παίκτη σας.

Για όσους δεν επιθυμούν την εγκατάσταση της εφαρμογής ή χρησιμοποιούν συσκευές άλλης κατηογίας, το μόνο που χρειάζονται είναι να εισάγουν την ηλεκτρονική διεύθυνση της πλατφόρμας και να συνδεθούν με τα στοιχεία τους.

 

Μέθοδοι πληρωμής στο Leon Bet

Μεταξύ των λύσεων συναλλαγών η Leonbet υποστηρίζει τόσο fiat συναλλαγές, αλλά και πολλά είδη κρυπτονομισμάτων.

Μέθοδος πληρωμής Ελάχιστη κατάθεση  Μέγιστο όριο ανάληψης
Προμήθεια 
Χρόνος επεξεργασίας ανάληψης
Visa  €10 Δεν δηλώθηκε 0% 1-2 ημέρες
Mastercard €10 Δεν δηλώθηκε 0% 1-2 ημέρες
Revolut €10 Δεν δηλώθηκε 0% 1-2 ημέρες
Neteller €10 Δεν δηλώθηκε 0% 1-2 ημέρες
Bitcoin €10 Δεν δηλώθηκε 0% 1-2 ημέρες
Ethereum €10 Δεν δηλώθηκε 0% 1-2 ημέρες
Litecoin €10 Δεν δηλώθηκε 0% 1-2 ημέρες
Tron  €10 Δεν δηλώθηκε 0% 1-2 ημέρες

 

Ασφάλεια και άδεια λειτουργίας

Το Leonbet είναι από τους πρώτες πράκτορες στοιχημάτων που ξεκίνησαν διαδικτυακά, με την άδεια λειτουργίας από την επιτροπή του Κουρασάο (υπ. αρ. 8048/JAZ2016-028) αυτή η στοιχηματική εταιρεία προσφέρει άψογης ποιότητας υπηρεσίες στον κλάδο της. Σύμφωνα με τις Leonbet κριτικες αυτή η πλατφόρμα πληρώνει γρήγορα, χωρίς αδικαιολόγητες καθυστερήσεις και ανταποκρίνεται δημόσια στα παράπονα των πελατών,

Σχετικά με το θέμα προστασίας των δεδομένων των παικτών, μπορείτε να είστε σίγουροι πως η Leonbet μεριμνά με τον προσήκοντα τρόπο για την ιδιωτικότητα και το απόρρητο δεδομένων, εφαρμόζοντας συνεχώς ανανεωμένα μέτρα προστασίας, όπως κρυπτογράφηση SSL, φύλαξη των δεδομένων σε εξωτερικούς διακομιστές και τακτικό έλεγχο ασφάλειας δικτύων.

 

Υποστήριξη πελατών

Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών του Leonbet είναι πάντα στη διάθεσή σας, όποτε τη χρειαστείτε, χωρίς διαλείμματα και αργίες.

Αν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με έναν πράκτορα υποστήριξης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Μέσω ζωντανής συνομιλίας (24/7);
  • Μέσω αποστολής ημέηλ στο: [email protected].

Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε την ενότητα με Συχνές Ερωτήσεις της επίσημης ιστοσελίδας της πλατφόρμας.

 

Γιατί οι ειδικοί μας συστήνουν να επιλέξετε τη Leon Bet

Καταλήγοντας το  Leonbet review μας, αυτό που μπορούμε να πούμε για αυτήν την πλατφόρμα, είναι πως είναι σίγουρα άξιας της προσοχής των Ελλήνων παικτών. Εδώ θα βρείτε αφοσίωση στην παράδοση και στην αγάπη προς επαγγελματικό σπόρ να συναντάει τη καινοτόμα προσέγγιση ως προς επιλογή  κατηγοριών στοιχηματισμού, άνετε συναλλαγές με fiat και ψηφιακά νομίσματα και επαγγελματίες στην υποστήριξη πελατών. Και, κάτι άλλο, εδώ μπορείτε να αποσύρετε όσο κερδίσετε, χωρίς περιορισμό!

 

Συχνές Ερωτήσεις

Για να σας διευκολύνουμε με την επιλογή στοιχηματικής εταιρείες, εδώ θα θέλαμε να απαντήσουμε σε μερικές πρόσφατες απορίες που μας έχουν στείλει οι αναγνώστες μας:

1. Ποιό είναι το ελάχιστο ποσό που πρέπει να έχω για να μπορέσω να ζητήσω την εξαργύρωση κερδών μου στην πλατφόρμα;

Θα πρέπει να έχετε τουλάχιστον €10 στο υπόλοιπό σας και το ποσό αυτό να είναι ελεύθερο από απαιτήσεις στοιχηματισμού.

2. Μπορώ να παίξω στο LeonBet αν μένω στην Ελλάδα;

Ναι μπορείτε να εγγραφείτε, να παίξετε, να κερδίσετε και να εξαργυρώσετε τα κέρδη σας αν μένετε στην Ελλάδα.

3. Χρειάζεται να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου πριν εξαργυρώσω τα κέρδη μου για πρωτη φορα;

Ναι, θα πρέπει να επιβεβαιώσετε τα στοιχεία που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή + η πλατφόρμα θα σας ζητήσει έγγραφα που συνδέονται με τη ταυτότητά σας και τον τόπο μόνιμης διαμονής.

4. Αν ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης πως μπορώ να το ανακτήσω;

Επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης, μετά την αποστολή εγγράφων που θα σας ζητηθούν για τη διαδικασία, θα μπορέσετε να δημιουργήσετε νέο κωδικό πρόσβασης.

5. Μπορώ αποσύρω τα χρήματά μου κατευθείαν στον λογαριασμό μου στη τράπεζα;

Ναι, αλλά αυτή η διαδικασία μπορείτε να διαρκέσει περισσότερο και η προμήθεια μπορείτε να επιβληθεί από τις δύο τράπεζες: δικής σας και την τράπεζα του αποστολέα (Leonbet). Γι’ αυτό συνιστούμε αυτή τη μέθοδο μόνο για μεγάλα ποσά.